El PSC apunta l'abstenció com el principal motiu de la seva davallada


  • Comparteix:

El PSC atribueix a la desmobilització de l'electorat socialista els resultats obtinguts a les eleccions locals. El candidat socialista, Salvador Gausa, s'ha mostrat partidari d'obrir un procés intern de reflexió per enfortir el projecte.

Segons els socialistes, la davallada electoral es deu a diferents causes, però la principal ha estat no haver mobilitzat el seu electorat. Segons el cap de llista del PSC, Salvador Gausa, cal una profunda reflexió sobre aquest factor per tornar a engrescar els ciutadans que han deixat de votar el PSC.

Salvador Gausa

Hem de fer una reflexió profunda dels resultats en base a una desmobilització del nostre electorat, una causa que és molt important.


L'alcaldable socialista ha afirmat que no es planteja 'tirar la tovallola' i que continuarà treballant per recuperar la confiança dels electors. Segons els socialistes, ara s'obre un procés de reflexió interna que ha d'enfortir el projecte.

Gausa ha afirmat que ell no serà un inconvenient en aquest procés i no ha descartat que es produeixin canvis a la direcció del partit.

Salvador Gausa

Ens plantegem continuar i, per tant, continuem amb la nostra responsabilitat, però si fruit del procès intern decidim que hi ha d'haver canvis, hi seran.


Sobre una 'marca electoral' que agrupi els partits d'esquerres proposada per l'historiador local Jordi Casas, el PSC ha demanat més temps de reflexió, però no ha descartat aquesta possibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.