Xavier Escura assegura que porta l'ideari d'Òmnium Cultural a les llistes de CiU


  • Comparteix:

El president d'Òmnium Cultural a Sant Cugat, l'independent Xavier Escura, ocuparà el lloc número 8 a les llistes de Convergència i Unió, amb la voluntat d'assumir responsabilitats en l'àmbit de Cultura. L'actual tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, no repetirà als llocs capdavanters de la candidatura per motius familiars i tancarà la llista de CiU simbòlicament.

Xavier Escura ha volgut agrair la confiança de Lluís Recoder per proposar-lo com a membre de la llista de la federació nacionalista. El president d'Òmnium, que en un principi va rebutjar l'oferta, ha assegurat que l'alcalde finalment el va convèncer. Escura ha explicat que el seu ideari és el mateix que el d'Òmnium Cultural, l'entitat que presideix a Sant Cugat.

Xavier Escura ha destacat el respecte que li produeix formar part de les llistes de CiU.

Xavier Escura

Ho he de confessar: em fa molt de respecte aquest compromís. No tinc experiència amb l'administració pública ni amb càrrecs polítics.


D'altra banda, l'actual tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, no seguirà als llocs capdavanters de la candidatura que encapçala Lluís Recoder, tal com ha decidit ella mateixa. Solé, que tancarà la llista simbòlicament, ha explicat que ha arribat el moment en què ha de prioritzar els seus compromisos familiars per davant de la política.

Àngels Solé

És una decisió difícil però és la que haiva de prendre. Combinar l'activitat política amb la vida familiar és molt dur.


L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, ha volgut agrair la feina duta a terme per la tinenta d'alcalde Àngels Solé i s'ha mostrar encoratjat amb la incorporació de Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.