El presidenciable de CiU a l'EMD de Valldoreix prioritza la seguretat ciutadana


  • Comparteix:

El candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix, l'independent Josep Puig, situa la seguretat ciutadana com la prioritat del seu programa electoral per als comicis del 27 de maig. Puig ha criticat l'actual presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ja que considera que s'ha mostrat insensible davant els problemes de robatoris a la zona.

Josep Puig, presidenciable de CiU a l'EMD de Valldoreix, és partidari de millorar la seguretat ciutadana al districte, potenciar les polítiques de joventut i de noves tecnologies, i fomentar la recollida de residus.

Puig considera que l'actual executiu no ha treballat prou en aquestes qüestions i assegura que la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha mostrat insensible davant els problemes de seguretat a Valldoreix.

Josep Puig

Turu no ha sabut entendre amb sensibilitat els problemes de seguretat dels veïns del districte.


CiU ha optat per presentar-se a les eleccions municipals conjuntament amb la plataforma 'Actuem per Valldoreix', una entitat veïnal constituïda recentment com a agrupació d'electors. La federació nacionalista aposta per aquesta fórmula després del fracàs de les negociacions amb ERC per formar una aliança preelectoral.

L'alcaldable de CiU a Sant Cugat, Lluís Recoder, considera que presentar-se als comicis amb aquesta plataforma és positiu ja que permet obrir el projecte de la formació a la ciutadania.

Lluís Recoder

La plataforma permet que el nostre projecte arribi a més persones.


Recoder ha elogiat l'empresari Josep Puig i ha assegurat que té el tarannà adequat per ocupar aquest càrrec, ja que té un perfil molt pròxim i voluntat de servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.