Una web i un telèfon aproparan més Salvador Gausa als santcugatencs


  • Comparteix:

Un número de telèfon per rebre propostes i una pàgina web són dues noves iniciatives del PSC per apropar-se als santcugatencs abans de les eleccions municipals. Amb el sistema S-mòbil, que és el servei més innovador, els ciutadans podran contactar de forma directa amb el candidat, Salvador Gausa, i fer-li arribar les seves propostes.

De cara a les eleccions municipals, el PSC ha activat l'S-Mòbil, un número de telèfon que permetrà als santcugatencs opinar sobre les iniciatives polítiques que desitgin. D'altra banda, la web 'www.salvadorgausa.cat' dóna a conèixer l'agenda de pre-campanya i campanya i l'opinió de Gausa sobre temes d'actualitat santcugatenca. La pàgina mostrarà en breu les propostes del programa electoral del PSC-CpC.

El candidat del PSC, Salvador Gausa, explica que les dues iniciatives serviran per 'escoltar' l'opinió dels santcugatencs ara que s'apropen les eleccions municipals.

Salvador Gausa

Tant una iniciativa com l'altra són un mecanisme d'escolata. Aquests dies de precampanya i campanya són per escoltar. El que pretenem es permetre als ciutadans emetre la seva opinió i tenir una relació molt pròxima amb ells.


L'alcaldable del PSC demana que qui utilitzi els nous serveis creats pel seu partit ho faci amb el respecte que dicten les normes mínimes de conviència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.