C's i ERC-MES buscaran solucions a un 'punt negre' a la carretera de Rubí


  • Comparteix:

Moment de la reunió amb C's i ERC-MES / Foto: C's

Moment de la reunió amb C's i ERC-MES / Foto: C's

Ciutadans (C's) i ERC-MES demanaran solucions per evitar els accidents de trànsit en un anomenat 'punt negre' a la sortida de la B-30 a la carretera de Rubí, després d'una reunió aquest dijous amb un grup de veïns. C's traslladarà aquesta preocupació a les administracions de Sant Cugat i Rubí i, si escau, diuen al ministeri espanyol de Foment. ERC-MES comunicarà la situació a la comissió informativa d'Urbanisme i contactarà amb els republicans de la ciutat veïna.

Ciprián ha explicat a Cugat.cat que no presentaran una moció en aquest sentit, ja que esperen poder arribar un acord amb els responsables d'Urbanisme de Sant Cugat o de Rubí.

Aldo Ciprián

Desgraciadament els partits de l'oposició només podem presentar dos mocions. Ens sembla important, però no malbaratarem una amb això. Crec que podem arribar a un acord amb els responsables d'Urbanisme.


A la trobada, també hi han assistit representats de l'agrupació de Rubí de C's, que també traslladaran la situació a l'equip de govern de la ciutat veïna.

D'altra banda, ERC-MES treballa per portar el debat a l'Ajuntament de Rubí. El regidor del partit a Sant Cugat Ferran Villaseñor assenyala que l'objectiu és que se'n parli al ple del mes vinent dels dos municipis, ja que al d'aquest mes no s'ha arribat a temps.

Ferran Villaseñor

No ha donat temps a portar la proposta a aquest ple. Demanarem una declaració institucional dels dos ajuntaments per solucionar aquest tema, que és el que demanen els veïns.


El grup republicà també traslladarà el tema a la propera comissió informativa d'Urbanisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.