C's i ERC-MES buscaran solucions a un 'punt negre' a la carretera de Rubí

Moment de la reunió amb C's i ERC-MES / Foto: C's

Música

Publicat el 1/oct/15 per Sergio Morales

Ciutadans (C's) i ERC-MES demanaran solucions per evitar els accidents de trànsit en un anomenat 'punt negre' a la sortida de la B-30 a la carretera de Rubí, després d'una reunió aquest dijous amb un grup de veïns. C's traslladarà aquesta preocupació a les administracions de Sant Cugat i Rubí i, si escau, diuen al ministeri espanyol de Foment. ERC-MES comunicarà la situació a la comissió informativa d'Urbanisme i contactarà amb els republicans de la ciutat veïna.

Ciprián ha explicat a Cugat.cat que no presentaran una moció en aquest sentit, ja que esperen poder arribar un acord amb els responsables d'Urbanisme de Sant Cugat o de Rubí.

Aldo Ciprián

Desgraciadament els partits de l'oposició només podem presentar dos mocions. Ens sembla important, però no malbaratarem una amb això. Crec que podem arribar a un acord amb els responsables d'Urbanisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la trobada, també hi han assistit representats de l'agrupació de Rubí de C's, que també traslladaran la situació a l'equip de govern de la ciutat veïna.

D'altra banda, ERC-MES treballa per portar el debat a l'Ajuntament de Rubí. El regidor del partit a Sant Cugat Ferran Villaseñor assenyala que l'objectiu és que se'n parli al ple del mes vinent dels dos municipis, ja que al d'aquest mes no s'ha arribat a temps.

Ferran Villaseñor

No ha donat temps a portar la proposta a aquest ple. Demanarem una declaració institucional dels dos ajuntaments per solucionar aquest tema, que és el que demanen els veïns.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El grup republicà també traslladarà el tema a la propera comissió informativa d'Urbanisme.