Entrepans amb una aposta pels productes de qualitat i proximitat. És el pal de paller de La Queixalada, un nou local a la plaça de Pep Ventura que vol apropar a la clientela entrepans “clàssics i de tota la vida” i biquini. Els propietaris, Robert Garcia i Marc Terés, qui també tenen el Celler d’en Medir i La Bodegeueta, han explicat a Cugat Mèdia com l’obertura d’aquest tercer local pretén cobrir la necessitat d’oferir als santcugatencs “sortir a sopar a un preu més raonable i amb producte local”.
La Queixalada es troba al costat del Celler d’en Medir, cosa que facilita a la propietat complementar la seva oferta gastronòmica amb dos espais ben diferents. A més, han decidit obrir el nou local en aquest indret perquè se senten “estimats i acollits pel veïnat d’aquesta zona del centre de Sant Cugat”. El nou restaurant s’inaugurarà d’aquí a dues setmanes amb una gran festa, però fins aleshores, el local ja es troba obert, participant en activitats com el Cercatasques de Carnaval.

