Obre Mumbal, el primer restaurant vegà de Sant Cugat

170419-mumbal-restaurant-vega.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
19/04/17 a les 13:42h
 |  1 minut de lectura
Secció: Economia

El restaurant Mumbal s’instal·la al carrer de Valldoreix amb la primera proposta de cuina 100% vegana a la ciutat. L’establiment ofereix una carta amb ingredients frescos i amb cap producte d’origen animal, i també té servei per emportar. Una de les seves especialitats són els sucs naturals premsats en fred.

La responsable del local, Verónica Villarreal, explica que vol trencar els estereotips de la cuina vegana, barrejant propostes de diversos països.

Declaracions

Verónica Villarreal

El que volem és trencar amb l’estereotip que la cuina vegana només són amanides. Oferim hamburgueses, formatges, ‘tacos’ mexicans… Fem una barreja de diferents cuines aplicat al veganisme.

Villarreal assegura que ha obert el restaurant per una ‘necessitat personal’ i que hi ha ‘poques opcions’ en la oferta gastronòmica de la ciutat per a aquest col·lectiu. La intenció de la propietària és demostrar que la cuina vegana pot ser variada i bona.

Declaracions

Verónica Villarreal

La intenció és que la gent provi una nova proposta i que sàpiga que el veganisme també és bo i pots menjar d’una manera deliciosa.

La responsable del Mumbal espera que neixin més propostes com la seva a la ciutat per garantir una millor oferta per als vegans.