El PP creu que CiU i PSC estan més preocupats pel debat nacionalista que pels problemes reals


  • Comparteix:

Alfredo Bergua va al número 34 de les llistes del PP

Alfredo Bergua va al número 34 de les llistes del PP

El PP afirma que Catalunya necessita un govern que posi fi als problemes reals enlloc de preocupar-se per idees nacionalistes 'radicals'. Per als populars, CiU i PSC estan més preocupats per demostrar qui és més nacionalista que no per solucionar els problemes dels catalans.

El regidor popular, Alfredo Bergua, és un dels 8 representants de la comarca que va a les llistes del PP per a les eleccions del 16 de novembre. Bergua, que va de número 34, s'ha mostrat molt satisfet de poder representar Sant Cugat i ha afirmat que aquesta és una mostra del pes que té la nostra ciutat dins el PP.

Alfredo Bergua

Sant Cugat està molt ben representat a les diferents administracions, i això vol dir el pes que el PP local té dins de Catalunya i d'Espanya".


Bergua ha afegit que el candidat popular, Josep Piqué, és la millor opció pel futur de Catalunya, ja que, segons diu, representa una opció moderada enfront el radicalisme d'altres forces, més preocupades per veure qui és més nacionalista que per solucionar els problemes dels catalans.

Alfredo Bergua

Tenim dos partits que s'estan barallant a veure qui és més nacionalista que ERC per pactar l'endemà. Creiem que Catalunya no vol enfrontaments institucionals com al País Basc i que seria un perill tenir governs radicalitzats.


El regidor santcugatenc ha afegit que l'experiència de Josep Piqué en les diferents administracions i el seu coneixement de Catalunya el converteixen en la millor opció per al país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.