CiU vol convertir el CAR Sant Cugat en un dels tres millors del món


  • Comparteix:

Mas ha presentat les propostes d'esports en un acte al CAR Sant Cugat

Mas ha presentat les propostes d'esports en un acte al CAR Sant Cugat

CiU vol convertir el CAR Sant Cugat en el tercer millor centre d'alt rendiment del món. Així ho ha anunciat el candidat a la presidència de Catalunya per CiU, Artur Mas, que ha afegit la necessitat d'acostar les instal·lacions esportives a tots els catalans i de fomentar l'esport com a vehicle educador i de cohesió social.

Artur Mas ha subratllat la importància de l'esport com a vehicle educador, o com a element per cohesionar el teixit associatiu català i consolidar la identitat nacional.
Per al candidat de la federació nacionalista, cal potenciar tots aquests aspectes a través de diverses iniciatives com acostar els equipaments esportius a tots els catalans, visquin on visquin.

Artur Mas

Hem de seguir fent un esforç perquè les instal·lacions esportives es reparteixin arreu del territori.


D'altra banda, per CiU vol convertir Catalunya en un model esportiu referent i potenciar aquelles instal·lacions més destacades del país. Un exemple és el CAR de Sant Cugat, que Mas vol convertir en el tercer millor centre d'alt rendiment del món.

Artur Mas

Un dels projectes importants de CiU és convertir el CAR Sant Cugat en un dels tres millors del món.



Altres propostes de CiU en matèria esportiva són obrir els centres educatius públics a la pràctica esportiva fora de l'horari lectiu, o fomentar l'esport en aquells sectors o col·lectius amb risc d'exclusió.
Mas també ha defensat les seleccions esportives catalanes, sense fer cap referència a les seleccions andorranes, i ha fet un símil entre el món esportiu i la campanya electoral, afirmant que guanyarà aquell que arribi a l'últim minut amb millor forma física.
L'acte de presentació de les propostes esportives de CiU s'ha fet al CAR Sant Cugat i ha comptat amb una àmplia representació d'esportites catalans, entre ells el tenista Albert Costa, el nadador David Meca o el president del Barça, Joan Laporta, entre d'altres..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.