Els joves d'ICV-EA volen aplicar el programa de masoveria urbana aprovat a Sant Cugat a tot el país


  • Comparteix:

Les joventuts polítiques d'Iniciativa Catalunya Verds - Esquerra Alternativa es comprometen a crear un programa de masoveria urbana com el que s'ha aprovat a Sant Cugat si entren en el futur govern de Catalunya. Aquest és un dels dotze compromisos de la formació ecosocialista en matèria de joventut per a les properes eleccions al parlament.

El jovent d'Iniciativa desitja que els seus compromisos serveixin per solucionar les dificultats que tenen els joves per accedir a l'habitatge. Per aquesta raó, la formació ecosocialista es compromet a destinar quaranta-quatre mil habitatges de protecció oficial de lloguer assequible per a joves i crear un programa de masoveria urbana com l'aprovat recentment a Sant Cugat que s'aplicaria a nivell nacional. El membre dels Joves d'Esquerra Verda, Joan Calderón, explica l'objectiu del programa de la masoveria.

Joan Calderon

Promovem un programa de masoveria urbana com l'aprovat a Sant Cugat


Un altre dels dotze compromisos de les joventuts ecosocialistes és legalitzar les drogues per controlar-ne la qualitat i l'accés. Joan Calderon argumenta que la comercialització de les drogues per vies legals no comporta un augment del seu consum.

Joan Calderon

La legalització de les drogues no ha de suposar un augment del seu consum


Els Joves d'Esquerra Verda participaran divendres a l'acte públic que acollirà divendres ados quarts de vuit la Casa de Cultura i que comptarà amb la presència de la tinent d'alcalde de Barcelona, Imma Mayol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.