Imma Mayol alerta que votar els republicans pot suposar un pacte entre ERC i CiU i que res no canviï al govern de la Generalitat


  • Comparteix:

Imma Mayol va fer l'acte central de campanya a la ciutat

Imma Mayol va fer l'acte central de campanya a la ciutat

La tinent d'acalde ecosocialista de l'Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, afirma que les eleccions del 16 de novembre suposen la fi d'un règim de CiU on han governat els poderosos i l'inici d'un canvi per als propers 10 o 15 anys. Segons Mayol, el repte d'ICV-EA és donar veu als treballadors i a les classes mitges i posar l'accent en les polítiques ecològiques i socials. La regidora ecosocialista ha alertat també del perill de votar ERC; ja que considera que, si poden, pactaran amb CiU, i per tant, tot continurà igual.

Les eleccions del 16 de novembre són, per a Mayol, un moment excepcional a la història de Catalunya. I és que segons assegura, en aquests comicis no es decidirà només el que passa al país durant els propers 4 anys sinó que s'inicia una nova etapa que marcarà el futur dels propers 10 o 15 anys.
Imma Mayol ha afirmat a Sant Cugat que aquest canvi ha de suposar el final d'un règim dels poderosos i l'inici d'una Catalunya marcada per les polítiques ecològiques i socials.

Imma Mayol

Les eleccions del 16 de novembre suposen un canvi de règim de 23 anys on han governat els poderosos i un nou període que marcaà el futur dels propers 10 o 15 anys.


Per a la regidora ecosocialista, el govern de CiU s'ha caracteritzat per se un govern dels sectors més influents de la burgesia i l'empresariat, i per amagar els conflictes socials.
Per posar fi a tot això i obrir les portes a una nova proposta, Mayol considera que votar ERC és un perill ja, que si poden, pactaran amb CiU i tot seguirà igual.

Imma Mayol

Votar ERC suposa un perill per les esquerres, perquè, is poden, pactaran amb CiU i tot continurà igual. ICV-EA és la garantia d'un govern amb el PSC i ERC.


Durant l'acte central d'ICV-EA a la nostra ciutat, tant Mayol com els representants locals van convidar a militants i simpatitzants a la reflexió i a fer un esforç per portar els missatge ecosocialista a tots els ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.