Duran i Lleida acusa ERC d'amagar les seves simpaties amb el PSC criticant CIU


  • Comparteix:

Duran i Lleida dina a Can Atmetller.

Duran i Lleida dina a Can Atmetller.

El número dos de les llistes per Convergència i Unió ha carregat contra Esquerra Republicana a qui ha acusat de criticar la federació nacionalista en un intent d'amagar el cap sota l'ala sobre un possible pacte amb els socialistes. Duran i Lleida, de visita a Sant Cugat, ha recordat a Carod Rovira que va ser Esquerra qui va rebutjar un pacte de govern entre forces nacionalistes.

Duran i Lleida ha carregat contra Esquerra Republicana a qui ha acusat de fer l'orni sobre un possible pacte amb els socialistes. El número de dos de la federació nacionalista ha tornat a recordar a Carod Rovira que va ser Esquerra qui va declinar a mitja legislatura formar un pacte de govern d'obediència nacional per mantenir-se, diu, surant en l'equidistància.

Josep Antoni Duran

Que no ens digui què hem de fer quan van ser ells que van impedir un pacte de govern ERC I CIU.


Aquestes declaracions es produeixen poc després que el líder dels republicans hagi acusat Duran i Lleida de voler torpedinar un pacte entre CIU i ERC perquè, segons Carod-Rovira, 'Duran se sent més còmode amb els populars'.

Duran i Lleida ha estat aquest matí de visita a la comarca. Primer ha desgranat les propostes sobre immigració de la federació nacionalista al barri de Ca n'Anglada, a Terrassa, on fa quatre anys es van viure greus enfrontaments entre la població autòctona i la població immigrada. Per Duran cal que la Generalitat assumeixi les competències en immigració per aplicar, diu, una política rigorosa en el control del fluxos migratoris i donar resposta social a la immigració legal que necessita el país.

Finalment ha visitat la patronal comarcal de la CECOT i dina amb representants del món educatiu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.