El 'Bus del canvi' passeja per Sant Cugat per convèncer els indecisos


  • Comparteix:

Els socialistes de Sant Cugat es mostren optimistes sobre els resultats de les eleccions d'aquest diumenge. Durant la visita que el 'Bus del canvi' ha fet al mercadet del dijous, han afirmat que hi ha una predisposició popular pel canvi i que aquest canvi ha de passar perquè governi Pasqual Maragall.

El PSC de Sant Cugat aprofita els darrers dies de campanya per demanar al vot entre els ciutadans i convèncer els indecisos.
Durant tot el matí d'avui, l'autobús del canvi que propugnen els socialistes ha voltat per la nostra ciutat amb una delegació de membres de la formació local. Després de passejar pels mercats, pel CAP o pel mercadet, el portaveu del grup municipal, Jordi Menéndez, ha afirmat que noten una molt bona predisposició per part dels ciutadans.

Jordi Menéndez

Jo sóc molt optimista. Tinc la sensació que s'està confirmant el final d'una etapa i l'inici d'un nou cicle, i estic esperançat que Paqual Maragall sigui escollit president.


Per acabar la campanya, els socialistes tenen previst continuar durant tot el dia de demà amb el porta a porta, que segons han assegurat, s'està demostrant una forma molt eficaç d'acostar-se als ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.