Normalitat a la jornada electoral, tot i que una mesa s'ha constituït amb 35 minuts de retard


  • Comparteix:

Un santcugatenc exerceix el seu dret a vot als col·legis electorals

Un santcugatenc exerceix el seu dret a vot als col·legis electorals

Totes les meses electorals de Sant Cugat, excepte una del districte de la Floresta, s'han constituït puntualment a les 9 del matí per començar a rebre els vots dels prop de 48.000 santcugatencs amb dret a vot. Només una mesa, del col·legi electoral del Centre Cívic, Social i Sanitari de la Floresta, s'ha obert amb 35 minuts de retard per l'absència d'un vocal. Aquesta mesa haurà d'allargar, per tant, el seu horari fins dos quarts de nou del vespre.

Així doncs, en aquests moments les 67 meses repartides en 19 col·legis electorals funcionen amb normalitat i els ciutadans poden exercir sense problemes el seu dret a vot. En total hi ha 201 persones que fan funcions de president o de vocal en les 67 meses del municipi.

Els col·legis electorals restaran oberts fins a les 20:00 hores per recollir els vots dels 47.917 santcugatencs que tenen dret a votar en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya.

Una setantena de treballadors municipals treballen des de primera hora d’aquest matí i ho continuaran fent fins que es tanqui el recompte de vots per tal que la jornada es desenvolupi amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.