Sant Cugat registra un rècord de participació amb un 70'8%, set punts més que al conjunt de Catalunya


  • Comparteix:

Sant Cugat ha registrat en aquests comicis la participació més alta en unes eleccions autonòmiques, amb un 70'81 per cent d'electors. Aquesta xifra, set punts per sobre de la del conjunt de Catalunya, ha estat valorada molt positivament per totes les formacions polítiques, que han destacat el triomf de la democràcia en aquestes eleccions.

Els santcugatencs han volgut deixar clara la seva opinió sobre el futur govern de Catalunya. Així ho posen de manifest unes xifres de participació que han estat les més altes regirstrades a la nostra ciutat en unes eleccions autonòmiques, i només superades en una ocasió per uns comicis generals.
Mentre que al conjunt de Catalunya, el nivell de participació ha estat del 63,39 per cent, a la nostra ciutat s'ha arribat al 70'81 per cent.
Per a l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ja es veia venir que serien unes eleccions molt participatives però la xifra final de votants ha estat relament molt positiva.

Lluís Recoder

És la participació més alta que hi ha hagut en unes eleccions catalanes a la ciutat, i ho celebro. Ja es veia venir que serien participative si la gent ha acudit massivament a les urnes.


En total, han estat 33.931 santcugatencs els que han excercit el seu dret a vot. D'aquests, el 98'7 per cent han estat vots vàlids, un 1'08 per cent han estat vots en blanc i un 0'14 per cent, vots nuls.
Per districtes, el que ha registrat una participació més baixa ha estat el de Les Planes, amb un 45'29 per cent de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.