RSC entrevista representants dels partits amb motiu de les eleccions


  • Comparteix:

RSC també oferirà un debat entre els partits i un programa especial l'1 de novembre

RSC també oferirà un debat entre els partits i un programa especial l'1 de novembre

Ràdio Sant Cugat ha obert aquest dilluns un cicle d'entrevistes amb representants dels partits polítics catalans amb motiu de les eleccions de l'1 de novembre. La programació especial inclou un debat electoral el dissabte 28 i, durant la jornada electoral, s'emetrà un programa especial de seguiment dels resultats.

Membres dels principals partits polítics catalans seran entrevistats durant les dues properes setmanes a Ràdio Sant Cugat. El cicle, organitzat a partir dels resultats de les anteriors eleccions, ha començat aquest dilluns amb Xavier Boix, portaveu municipal d'ICV-EA. Aquest dimarts, ha continuat amb la segona en les llistes del PPC, Montserrat Nebrera. Pilar Dellunde, candidata per ERC, s'entrevistarà demà. El santcugatenc i setzè a les llistes pel PSC, Josep Maria Balcells, visitarà l'emissora aquest dijous. Finalment, el número 3 de CiU, Felip Puig, tancarà la primera setmana d'entrevistes.

Les diferents entrevistes continuaran durant la setmana del 23 al 27 d¡octubre i culminaran el dissabte 28 a les set de la tarda amb un debat electoral. Les emissions tenen lloc a les nou del matí a Ràdio Sant Cugat i seran reemeses a les tres de la tarda. El debat electoral es podrà escoltar de nou el dilluns 30.

Escoltem el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

És obligació d'un mitjà públic donar aquest servei. És necessari perquè aquestes eleccions afecten la vida de tots els ciutadans de Catalunya.


Finalment. l'1 de novembre, dia de les eleccions, Ràdio Sant Cugat emetrà un programa especial de seguiment dels resultats electorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.