El PSC opta pel 'porta a porta' per explicar el seu projecte a les Planes


  • Comparteix:

Els socialiste han volgut explicar sobretot projectes com la Llei de Barris

Els socialiste han volgut explicar sobretot projectes com la Llei de Barris

El PSC ha portat la campanya electoral fins a les Planes amb el tradicional porta a porta. L'objectiu dels socialistes és explicar als veïns d'aquest districte el projecte que tenen per Catalunya, i especialment els aspectes més socials o la Llei de Barris.

L'objectiu d'aquest acte era acostar-se a unes 150 famílies de les Planes i explicar-los el projecte que els socialistes tenen previst tirar endavant si guanyen les eleccions de l'1 de novembre.

Amb aquest 'porta a porta', la secció local ha volgut incidir sobretot en les polítiques socials que tenen previstes i, especialment en el projecte de la Llei de Barris, que consideren que pot beneficiar molt aquesta zona de Sant Cugat.

Escoltem el portaveu i alcaldable socialista, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Hem anat veí a veí explicant el nostre projecte i que és un projecte basat principalment en les polítiques socials, que tenen molta incidència en aquest barri, sobretot la llei de barris


Des del PSC han explicat que aquesta acció directa amb els veïns la faran només a les Planes i al centre de la ciutat, mentre que a la resta de veïns del municipi s'hi acostaran per mitjà d'altres actes o mitjans. I és que en aquesta campanya, una de les principals vies d'informació i comunicació amb els votants estan sent internet i les noves tecnologies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.