Recoder apareix a les travesses per ser conseller d'Habitatge en un hipotètic govern de CiU


  • Comparteix:

L'alcalde i parlamentari Lluís Recoder es perfila com a conseller d'Habitatge en un hipotètic govern de CiU a la Generalitat, segons han explicat fonts de la federació nacionalista a l'agència EFE. Tot i que la decisió no estaria presa encara, les mateixes fonts asseguren que Recoder parteix des d'una 'bona posició' per ocupar la cartera de vivenda.

Segons l'agència EFE, que cita fonts de la federació nacionalista, la decisió final dependrà de com condicionin l'estructura de govern les futures aliances postelectorals. De fet, l'equip d'Artur Mas es concentra ara a acabar d'assegurar la victòria electoral de CiU abans de definir les possibles carteres d'un hipotètic executiu convergent.

Tot i així, les fonts que cita EFE han assenyalat que Lluís Recoder parteix des d'una 'bona posició' per ocupar el càrrec de conseller d'Habitatge. Artur Mas ha elogiat la seva tasca al front de la promoció d'habitatge públic a Sant Cugat i ha afirmat que Recoder és una de les persones 'cridades a tenir altes responsabilitats en la política catalana, pot ser que fins i tot en el govern'.

Recordem que Artur Mas va intentar en tres ocasions que Recoder formés part de la direcció nacional de CiU, però l'alcalde i parlamentari va rebutjar les ofertes. Lluís Recoder no forma part de les llistes electorals de CiU al Parlament i recentment ha manifestat que la seva prioritat és la ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.