CiU critica que la revista de la Generalitat es reparteixi en campanyal, tot i la resolució de la Junta Electoral


  • Comparteix:

CiU denuncia que a Sant Cugat es continuen distribuint exemplars del butlletí informatiu de la Generalitat, tot i la resolució de la Junta Electoral Central que va ordenar la paralització del repartiment. El director general de Difusió Corporativa de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Menéndez, ha explicat que si encara es distribueixen és per culpa dels retards del servei postal.

La secció local de CiU explica que aquest fet no és aïllat i asseguren que la revista 'Info Catalunya' s'ha repartit en plena campanya a altres poblacions catalanes. És per això que la federació nacionalista denuncia que, després que la Junta Electoral Central hagi ordenat paralitzar la distribució de la revista i la retirada dels exemplars ja distribuïts, algunes llars santcugatenques continuïn rebent la revista.

Segons explica el copresident de la federació a Sant Cugat, Ramon Bonastre, el contingut de la revista pot resultar clarament influent en el sentit del vot dels electors. Bonastre considera que el PSC no juga net.

Ramon Bonastre

Ens ha sorprès que tot i haver una resolució es continués repartin la revista. Nosaltres apelem al joc nét i creiem que això és un indicador de quin partit no juga net.


Per la seva banda, el director general de Difusió Corporativa de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Menéndez, ha explicat que la decisió de la Junta Electoral de aturar la distribució els exemplars pendents després de l'1 de novembre és raonable.

Jordi Menéndez

La Junta Electoral ens ha dit que els exemplars que estan pendents de distribució que encara estan a Correus no es distribueixin fins després de l'1 de novembre. Crec que és raonable.


Menéndez ha explicat que si la distribució d'aquests exemplars ha anat amb retard ha estat per problemes amb el servei de Correus a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.