Montilla demana el vot massiu al PSC per tenir un govern d'esquerres 'fort i seriós'


  • Comparteix:

José Montilla assegura que una victòria àmplia del PSC és l'única garantia per tenir un govern d'esquerres 'fort, seriós i estable'. En un acte electoral a Sant Cugat, el candidat socialista acusa CiU de donar carnets de catalanitat i assegura que el PSC defensa una nació incloent dins l'Espanya plural.

Montilla afirma que l'1 de novembre el país es juga 'tornar enrere' o donar continuïtat al camí obert el 2003 amb un govern progressista. El candidat socialista creu que no es pot deixar en mans del 'neoliberalisme tronat' de CiU el desplegament de l'Estatut i critica la federació nacionalista per atribuir-se el dret de donar 'carnets de catalanitat'.

En aquest sentit, Montilla assegura que el PSC representa la Catalunya incloent dins l'Espanya plural.

José Montilla

Representem la majoria del poble de Catalunya, que no vol conflictes identitaris i respecta el sentiment nacional de cadascú. Representem una nació catalana incloent dins l'Espanya plural.


Montilla situa el PSC en la centralitat política catalana i afegeix que el nou govern de la Generalitat haurà de deixar enrere l'etapa reivindicativa i dissenyar polítiques innovadores, amb ambició i rigor. El candidat del PSC aposta per una àmplia majoria socialista a les eleccions per possibilitar un govern d'esquerres 'fort i estable'.

José Montilla

Un govern de majoria socialista, d'esquerres, però no qualsevol govern. Necessitem un govern fort, sòlid, seriós i rigorós. Això passa per un bon resultat del PSC-CpC.


Montilla ha fet aquestes declaracions aquest dimarts a la nit, en un míting celebrat al Teatre de la Unió. El candidat santcugatenc del PSC-CpC, Josep Maria Balcells, ha afirmat que cal que Montilla agafi el relleu de Maragall i ha destacat les polítiques socials desenvolupades pel tripartit. L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, ha apostat per un govern que s'ocupi dels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.