L'alcalde considera que parlar d'hipotètiques conselleries és fer 'política de ficció'


  • Comparteix:

Els rumors sobre la possibilitat que Lluís Recoder sigui conseller d'Habitatge en un hipotètic govern de CiU a la Generalitat són 'política-ficció'. Així ho ha dit l'alcalde i parlamentari de la federació nacionalista, que ha reiterat que Sant Cugat continua sent la seva prioritat.

Després que l'agència EFE hagi fet públic, citant fonts de CiU, que l'alcalde de la nostra ciutat i parlamentari Lluís Recoder parteix des d'una 'bona posició' per ocupar el càrrec de conseller d'Habitatge en un hipotètic govern de CiU a la Generalitat, el mateix Recoder s'ha encarregat de reiterar que la seva prioritat continua sent, ara per ara, Sant Cugat.

I és que segons ha explicat Recoder, abans de parlar d'un possible govern, CiU ha de guanyar les eleccions i poder formar un executiu amb els suports parlamentaris necessaris. Recoder ha afegit que parlar d'aquestes coses és fer 'política-ficció'.

Lluís Recoder

A mi no m'agrada parlar d'aquestes coses que sonen a política-ficció. Les meves prioritats ja les he expressat en reiterades ocasions.


Des de la federació nacionalista, el co-president local, Ramon Bonastre, ha explicat que si finalment Recoder encapçalés aquesta conselleria seria una 'bona notícia' perquè Recoder té un potencial polític 'enorme'. Tot i això, Bonastre ha explicat que totes aquestes qüestions només 'intoxiquen' la campanya electoral.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.