ERC es compromet a declarar Collserola parc natural abans de 4 anys


  • Comparteix:

ERC es compromet a impulsar la conversió de Collserola en Parc Natural sense esgotar la propera legislatura. En un acte a Sant Cugat, el diputat i candidat número 9 al Parlament de Catalunya, Oriol Amorós, ha presentat el programa de polítiques ambientals i territorials dels republicans i ha destacat la importància de 'donar valor al territori'.

Amorós ha insistit en la importància de tirar endavant el projecte de major protecció de Collserola, que, 'incomprensiblement', ha dit, no es va arribar a aprovar la passada legislatura.

Oriol Amoròs

Donarà molt més valor al poble de Sant Cugat i a la resta de pobles que envolten Collserola, si ens prenem aquesta serra més seriosament. Ens comprometem en els propers 4 anys a declarar Collserola parc natural


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha volgut remarcar que el projecte de convertir Collserola en Parc Natural inclou l'espai de Torre Negra.

Eduard Pomar

A la proposta amb la que s'està treballant, es demana la inclusió de Torre Negra dins l'espai protegit de Collserola, i per tant, aquesta figura de parc natural hauria de contemplar també aquest espai


Des d'ERC consideren que en els últims anys no s'ha donat prou valor al territori i aposten per fer un creixement ordenat de les ciutats que permeti protegir al màxim l'entorn natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.