Felip Puig aposta per un govern de CiU en solitari


  • Comparteix:

Des de la federació nacionalista consideren que la federació del tripartit seria perjudicial per Catalunya

Des de la federació nacionalista consideren que la federació del tripartit seria perjudicial per Catalunya

El número 3 a les llistes al Parlament per CiU, Felip Puig, ha demanat el vot pel seu partit en un acte celebrat a la plaça de Lluís Millet. Puig ha descartat un pacte post-electoral amb el PSC i ha afirmat que l'objectiu de la federació nacionalista és obtenir uns resultats que els permetin governar en solitari.

Davant una seixantena de persones, Puig ha destacat l'entusiasme i la il·lusió que veu en la ciutadania de cara a les properes eleccions, i ha dit que espera que serveixin per 'obrir una nova etapa política' després de l'experiència del tripartit.

Pel que fa a les possibles aliances després del dia 1 de novembre, Puig ha assegurat que la federació nacionalista renuncia a pactar amb José Montilla. El motiu, ha dit, és que pactar amb el PSC seria el mateix que pactar directament amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Felip Puig

S'ha demostrat que el senyor Montilla era el candidat tapat, el que d'alguna manera estava fent la feina bruta d'amagar que el candidat real a dirigir Catalunya és el senyor Zapatero


Felip Puig també ha descartat pactes post-electorals amb ERC i amb el PP. Puig ha afirmat que, si CiU guanya les eleccions però s'acaba reeditant el tripartit, seria perjudicial per Catalunya.

En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde i parlamentari de CiU, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Catalunya no es pot permetre tres anys més de tripartit, Catalunya necessita un govern independent, un govern que tingui Catalunya al cap i al cor.


Per últim, des de la federació nacionalista ha destacat que l'únic vot útil és el de CiU, ja que aquesta és l'única garantia de tenir un president que depengui exclusivament de Catalunya i que faci un bon desplegament de l'Estatut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.