Prop d'una tercera part dels electors santcugatencs canviaran de col·legi electoral l'1 de novembre


  • Comparteix:

Prop de 50.000 santcugatencs estan cridats a les urnes aquest dimecres, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Enguany, uns 14.000 electors canviaran de col·legi electoral. En total, s'obriran 67 meses electorals, repartides en 20 col·legis, quatre menys que en comicis anteriors. Ràdio Sant Cugat seguirà minut a minut la jornada electoral amb una programació especial.

Els santcugatencs podran exercir el seu dret a vot a 67 meses electorals. 19 d'elles modificaran el seu emplaçament respecte a les eleccions anteriors. Dues meses del Gimnàs del CEIP Joan Maragall es traslladaran a l'Ateneu, dues meses del CEIP Collserola a l'IES Joaquim Pla i Farreras, dues de la Casa de Cultura a l'antic Impulsis, quatre de l'Escola d'Arquitectura a l'IES Angeleta Ferrer i Sensat i totes les meses de l'antic parvulari del Pla i Farreras s'ubicaran al CEIP Collserola.

Com ja és habitual, Ràdio Sant Cugat oferirà una programació especial per tal de seguir minut a minut la jornada electoral. L'emissora municipal seguirà en directe la jornada des de l'obertura dels col·legis electorals fins al recompte definitiu dels vots. Els butlletins horaris s'actualitzaran constantment, així com la web de Ràdio Sant Cugat. A partir de les 8 del vespre, la informació continuarà amb un programa especial dirigit i presentat pel cap d'informatius de l'emissora, Miquel Herrada. L'espai, que s'allargarà fins a la finalització de l'escrutini, recollirà les reaccions de les formacions polítiques sobre els resultats electorals, analitzarà les dades i oferirà les opinions de comentaristes.

El director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, explica en què consistirà aquesta programació especial.

Xavier Fornells

Com ja és habitual, l'emissora municipal prepara un programa especial, des de l'obertura dels col·legis fins a recompte de vots. Aquests resultats són importants a nivell general i en concret per Sant Cugat.


Recordem que tota la informació sobre les eleccions es podrà consultar a la pàgina web de l'Ajuntament, www.santcugat.cat, i a la de la ràdio municipal, www.radiosantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.