Sant Cugat registra una participació del 66,9%, 10 punts més que a Catalunya


  • Comparteix:

L'alcalde fa una valoració positiva del civisme electoral dels santcugatencs

L'alcalde fa una valoració positiva del civisme electoral dels santcugatencs

La participació ha estat una de les notes més destacades en aquestes eleccions a la nostra ciutat, amb un 66,96%. Una xifra 10 punts per sobre del conjunt de Catalunya, on l'abstenció ha superat el 43% del cens. L'alcalde ha fet un balanç positiu del civisme que han demostrat els ciutadans de Sant Cugat durant la jornada electoral.

Dels prop de 50.000 santcugatencs que aquest dimecres estaven cridats a les urnes, 33.471 han exercit el seu dret a vot, és a dir un 66,96% del cens. Aquesta dada se situa quasi 10 punts per sobre de la mitjana catalana, on la participació ha estat del 56,68%.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat del civisme electoral demostrat pels santcugatencs, tot i que la participació hagi baixat 3 punts respecte a les eleccions del 2003.

LLuís Recoder

Si ens comparem amb la resta del país la participació a sant Cugat és molt superior, i això cal posar-ho al costat positiyu. Vol dir que el civisme electoral està a la nostra ciutat per sobre de la mitjana


Per districtes, la participació més elevada s'ha registrat a Mira-sol, amb un 71,04%, i el districte II del centre, on ha arribat al 70,4%. Els segueixen Valldoreix, amb el 69,09%, el districte I del centre amb el 65,46% i La Floresta, amb el 58,59%. La participació més baixa s'ha registrat a Les Planes, amb un 42,49%.

Comparat amb els resultats de participació obtinguts en d'altres eleccions al Parlament de Catalunya, la d'avui seria la tercera millor participació assolida a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.