El PSC es mostra esperançat per formar govern amb ICV-EA i ERC


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat es mostra decebut per la davallada de fins a sis punts respecte els comicis de 2003. Tot i això, els socialistes no perden l'esperança de formar govern amb els vots d'ERC i d'ICV-EA. El PSC considera que el tripartit és la millor solució per continuar amb un govern d'esquerres.

Un total de cinc escons són els que ha perdut el PSC-CpC al conjunt de Catalunya. Des del PSC de Sant Cugat s'han mostrat decebuts per aquesta davallada tot i que no perden l'esperança de formar govern.

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor ha explicat que ni el DVD ni la visita al notari per part de CiU han servit per 'desterrar' el tripartit.

Villaseñor ha volgut recordar que la reedició del tripartit és possible.

Ferran Villaseñor

L'aposta és molt clara, ICV i PSC sumen més que CiU, per tant, la reedició del tripartit amb ERC és possible i és volguda. Evidentment, amb unes bases de coherència i de cultura de coalició.


El PSC a Sant Cugat ha aconseguit el 17,8% dels vots santcugatencs, 6 punts percentuals per sota respecte a les eleccions al Parlament de l'any 2003 que van aconseguir un 23,6% dels vots. El PSC se situa ara al Parlament amb cinc escons menys, passant dels 42 escons als 37.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.