Ciutadans supera el 5% dels vots a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ciutadans-Partit de la Ciutadania obté més del 5% dels vots a Sant Cugat. La formació liderada per Albert Rivera aconsegueix més de 1.700 vots i se situa com a sisena força a la nostra ciutat. Els dirigents locals del partit destaquen els bons resultats tot i el 'silenci mediàtic' que denuncien.

Ciutadans-Partit de la Ciutadania ha estat la sorpresa de la nit electoral i ha aconseguit entrar amb força al Parlament, amb tres escons.

El coordinador de l'agrupació local de Ciutadans, Javier Goitia, celebra els resultats obtinguts, i més tenint en compte el 'silenci mediàtic' que denuncia la formació.

Javier Goitia

La COPE ens ha donat la veu que avui ens donen els 3 escons al Parlament, al contrari del que han fet els mitjans públics de Catalunya.


Segons Goitia, Ciutadans aportarà 'salut política' al Parlament i permetrà exportar una idea diferent de Catalunya al conjunt de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.