Pèsols i faves, els productes de temporada protagonistes de les receptes de l”Amb molt de gust’

180305-plat-de-pesols.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
05/03/18 a les 13:21h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Els pèsols i les faves han estat els protagonistes de l’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns. La responsable del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ens ha portat receptes amb aquests dos productes a cavall entre l’hivern i la primavera. D’entre les propostes amb pèsols podeu aprendre a elaborar una crema de pèsols com la de la xef Carme Ruscalleda i pel que fa les faves, Soto recomana les tradicionals faves a la catalana amb botifarra negra i cansalada.

Escolta-ho

Com ha destacat Sílvia Soto, ara ens trobem en un moment d’impàs en relació als productes de temporada. D’una banda es van acabant els productes d’hivern i de l’altra arriben els de primavera. Els colors omplen el mercat i per posar un exemple ha remarcat que el bon pèsol es troba en aquelles beines d’un verd intens.