Sant Cugat acollirà una trobada amb ajuntaments per compartir experiències sobre els plans de barris


  • Comparteix:

Una de les reunions del Pla de Barris celebrada a Sant Cugat

Una de les reunions del Pla de Barris celebrada a Sant Cugat

Sant Cugat acollirà aquest divendres una jornada per compartir idees sobre Plans de Barris de Catalunya, entre ells el de les Planes, amb problemes d'accessibilitat i mobilitat. El Centre Cívic de la Creu d'en Blau serà l'escenari d'un debat en què el nostre municipi exposarà la seva experiència, juntament amb Barcelona, Malgrat de Mar i Lliçà de Munt amb l'objectiu de fer un laboratori d'idees que implementi l'execució d'aquests plans de millora de zones degradades.

Durant tot el matí es duran a terme diferents conferències i debats amb l'objectiu de conèixer les diferents realitats dels barris amb dificultats d'accessibilitat i mobilitat. La jornada analitzarà les zones més aïllades dels municipis a causa de barreres naturals o gran distància respecte el nucli central, entre d'altres factors, i com incloure-les en la riquesa social i comercial del poble.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, obrirà l'acte amb una breu exposició sobre el Pla de Barris que l'Ajuntament està aplicant a les Planes. Els municipis de Malgrat de Mar i de Lliçà de Munt ja han confirmat la seva presència a la jornada, que també comptarà amb la participació del subdirector general de Transports Terrestres de la Generalitat, Benjamin Cubillo.

Les actuacions finançades pel Pla de Barris a les Planes, que tenen un cost de 4 milions d'euros assumits a parts iguals entre l'Ajuntament i la Generalitat, s'allargaran fins al 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.