Conesa demana a Delphi que busqui alternatives als acomiadaments


Temes relacionats

Delphi vol acomiadar 171 persones per fer front la caiguda de les vendes (21/oct/13)


  • Comparteix:

Conesa, en una imatge d'arxiu

Conesa, en una imatge d'arxiu

L'equip de govern ha demanat a la Generalitat que traslladi a Delphi la necessitat de plantejar mesures de temporalitat i no definitives en els seus plans de reducció de personal. Això ha explicat l'alcaldessa arran d'un prec d'ICV-EUiA al ple en què ha demanat el suport del consistori pels treballadors després de l'anunci de l'empresa d'acomiadar 171 empleats.

El portaveu d'ICV-EUiA ha sol·licitat al consistori que estigui amatent amb la situació dels treballadors de Delphi després de l'anunci, aquest dilluns, d'acomiadar 171 persones. Joan Calderon ha demanat a l'alcaldessa que l'Ajuntament faci un paper d'acompanyament als empleats afectats.

Mercè Conesa ha explicat que ja ha traslladat la seva preocupació al secretari general d'Ocupació, el santcugatenc Ramon Bonastre. L'alcaldessa considera que la Generalitat ha de traslladar a l'empresa que les mesures que emprengui siguin temporals i no definitives.

Mercè Conesa

Estem molt preocupats. No pensàvem que aquesta mesura anés a arribar. Demanar a la Generalitat que intenti per tots els mitjans que l'empresa plantegi mesures de temporalitat en lloc de definitives.


La multinacional presentarà oficialment els acomiadaments el 28 d'octubre. La mesura suposa prescindir d'un 25% de la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.