Valldoreix reajusta un pressupost marcat per la inversió per eliminar les línies d'alta tensió


Temes relacionats

Josep Puig: 'La situació actual obliga a ajustar totes les partides' (24/nov/11)

La reducció pressupostària de l'EMD afectarà la prestació de serveis (23/nov/11)


  • Comparteix:

Josep Puig presidirà la propera junta de veïns dimecres de la setmana vinent

Josep Puig presidirà la propera junta de veïns dimecres de la setmana vinent

El pressupost ordinari de l'EMD de Valldoreix per al 2012 tindrà una reducció del 3'6% i se situarà en els 7'3 milions d'euros, segons ha explicat el president de l'entitat, Josep Puig, a Cugat.cat. Els comptes preveuen, en canvi, un augment del capítol d'inversions. Aquesta partida, xifrada en 2'8 milions d'euros, anirà capitalitzada pel soterrament de les línies d'alta tensió que s'emportarà dues terceres parts de la inversió a Valldoreix. L'EMD portarà a aprovació el pressupost dimecres de la setmana vinent, sense tenir enllestida l'actualització del conveni econòmic amb l'Ajuntament.

Els pressupostos valldoreixencs es portaran a aprovació dimecres de la setmana vinent marcats per la baixada d'ingressos, la qual cosa es traduirà en la reducció de recursos en totes les partides. Són declaracions del president de l'EMD, Josep Puig, a Cugat.cat.

Josep Puig

Hem anat ajustant partides i retocant-les, però sense eliminar-ne cap.


Puig ha afirmat que els comptes patiran un descens del 3'6%, posant sobre la taula un pressupost ordinari de 7'3 milions d'euros. Per contra, les inversions valldoreixenques tindran un augment, dibuixant una partida total de 2'8 milions.

La partida anual destinada al soterrament de les línies d'alta tensió, xifrada en 1'9 milions d'euros, s'emporta bona part del pastís d'inversions, un 66% del total del capítol. La resta servirà perquè l'EMD pagui indemnitzacions per expropiacions de zones verdes, millores a l'escola Ferran i Clua i les urbanitzacions dels carrers de Mestres Casesnoves i Caçadors.

L'assignatura pendent de l'EMD, governat per CiU, ha estat tancar els pressupostos amb un nou conveni econòmic enllestit sobre la taula. Josep Puig ha informat a Cugat.cat que l'EMD i l'Ajuntament s'han donat de marge fins juliol per aprovar la revisió del conveni.

Puig ha avançat que un dels punts a tractar amb el consistori serà la restitució a l'EMD, amb caràcter retroactiu, dels impostos de les finques que ara pertanyen a Valldoreix després de l'última delimitació territorial i que ha recaptat Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.