Gent per Valldoreix acusa l'Ajuntament i l'EMD de 'deixadesa' amb l'alta tensió

La previsió és que les línies d'alta tensió s'acabin de soterrar aquest any

Política

Publicat el 7/jun/14 per Sílvia González

La membre de Gent per Valldoreix (GxV), Montserrat Turu, acusa l'Ajuntament i l'EMD, governats per CiU, de mostrar 'deixadesa' en la gestió del retorn dels diners que deu la Generalitat a Sant Cugat i Valldoreix pel soterrament de l'alta tensió. Segons la també expresidenta de l'EMD per la Candidatura de Progrés, el procés ha estat poc transparent i si s'ha dut a terme ha estat per la pressió feta per GxV i la uaSC.

En una entrevista a Cugat.cat, Montserrat Turu lamenta, en primer lloc, que GxV i la uaSC no s'hagin assabentat fins fa un mes que la Generalitat tornarà en els propers dos anys els 1'5 milions que deu a les dues administracions pel soterrament de l'alta tensió. Un compromís que es va oficialitzar al gener i que, segons Turu, va produir-se després que la seva formació i la uaSC presentessin una denúncia al Síndic català per investigar la negociació del pressupost d'aquesta actuació.

Per Turu, aquest fet demostra la deixadesa i poca eficàcia de l'Ajuntament i l'EMD, anant a remolc de la pressió ciutadana.

Montserrat Turu

S'acorda amb la Generalitat que hi haurà un conveni per al retorn dels diners. I passa un any i mig i aquest conveni no es fa. Passen coses que demostren que hi ha deixadesa per part de les dues administracions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



GxV i la uaSC no tenen presència a la junta de veïns de Valldoreix.