La JNC lamenta la marxa de l'Aplec Jove i hi veu motius 'estratègics'


Temes relacionats

L'Aplec Jove marxa del Consell Local de Joventut i en responsabilitza la JNC ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Una assemblea recent de la JNC

Una assemblea recent de la JNC

La JNC lamenta que entitats de l'Aplec Jove hagin abandonat les negociacions pel Consell de Joves de Sant Cugat i diu que estén la mà per retrobar el consens. La branca juvenil de CDC nega haver mantingut contactes bilaterals amb l'Ajuntament i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya, a esquenes de la resta d'entitats.

La branca juvenil de CDC assegura que en tot moment ha intentat reconduir la situació un cop les entitats de l'Aplec Jove van anunciar la decisió d'abandonar el consell. En aquest sentit, asseguren que continuaran treballant perquè el Consell de Joves pugui fer-se realitat.

El representant de la JNC a les reunions, Borja Arriaga, diu haver rebut amb sorpresa la marxa de les associacions de l'Aplec Jove.

Borja Arriaga

Lamentem que no hi hagi hagut consens però no ens en fem responsables. La seva decisió és més ideològica i estratègica, i no es correspon amb la realitat.


Més reaccions
En un comunicat, les joventuts de C's assegura que una mala notícia per a la ciutat el fet que no es constitueixi finalment el Consell de Joves per falta d'entesa entre les entitats. La formació espera que en un futur no molt llunyà es pugui encetar de nou aquest projecte perquè les associacions juvenils puguin veure's representades en un òrgan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.