Puig lamenta l'afany de protagonisme de GxV


Temes relacionats

Gent per Valldoreix acusa l'Ajuntament i l'EMD de 'deixadesa' amb l'alta tensió ( 7/jun/14)

L'EMD tanca el pressupost de 2013 amb 2,2 milions de romanent (26/mar/14)

La Generalitat tornarà els 1'5 milions de l'alta tensió en els propers dos anys ( 5/feb/14)

Nou retard en el projecte de soterrament de les línies d'alta tensió (18/gen/14)

Les torres d'alta tensió desapareixeran a mitjans de febrer (29/nov/13)


  • Comparteix:

Puig atribueix les crítiques de Turu a un afany de protagonisme

Puig atribueix les crítiques de Turu a un afany de protagonisme

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, atribueix les crítiques de Gent per Valldoreix (GxV) sobre la gestió del retorn de la Generalitat dels diners pel soterrament de les línies d'alta tensió a 'un afany de protagonisme'. En declaracions a Cugat.cat, Puig ha desmentit que el procés s'hagi dut a terme per la pressió feta per GxV i la uaSC, i ha qualificat de 'tristes i molestes' les crítiques de les dues formacions a l'EMD.

'És lamentable que utilitzin les obres de soterrament de l'alta tensió per erosionar l'equip de govern'. Així ha respost Josep Puig a les declaracions que ha fet aquesta setmana la membre de GxV i expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, sobre la gestió del retorn dels diners que la Generalitat deu a Sant Cugat i Valldoreix per aquests treballs. Turu ha qualificat de 'deixadesa' aquesta gestió, que també va definir com a 'poc eficaç'.

Pel president de l'EMD, aquestes queixes són només una acció de la formació per obtenir 'visibilitat política'. Puig també ha defensat que el procés s'ha dut a terme 'amb transparència' i que sempre s'ha informat dels tràmits i procediments que s'han impulsat des de l'equip de govern per agilitzar el retorn dels diners.

Josep Puig

Resulta bastant trist que, per un motiu de visualització política, es diguin coses injustificades i sense sentit. Busquen protagonisme a base de dir coses que no són veritat.


A més, Puig ha desmentit les afirmacions de Turu sobre el fet que el procés s'ha dut a terme gràcies a la denúncia que GxV i la uaSC van presentar al Síndic de Greuges català. Segons el president de l'EMD, ja existia el compromís del retorn dels diners per part de la Generalitat abans d'aquesta denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.