Puig lamenta l'afany de protagonisme de GxV

Puig atribueix les crítiques de Turu a un afany de protagonisme

Política

Publicat el 7/jun/14 per Núria Juanico

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, atribueix les crítiques de Gent per Valldoreix (GxV) sobre la gestió del retorn de la Generalitat dels diners pel soterrament de les línies d'alta tensió a 'un afany de protagonisme'. En declaracions a Cugat.cat, Puig ha desmentit que el procés s'hagi dut a terme per la pressió feta per GxV i la uaSC, i ha qualificat de 'tristes i molestes' les crítiques de les dues formacions a l'EMD.

'És lamentable que utilitzin les obres de soterrament de l'alta tensió per erosionar l'equip de govern'. Així ha respost Josep Puig a les declaracions que ha fet aquesta setmana la membre de GxV i expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, sobre la gestió del retorn dels diners que la Generalitat deu a Sant Cugat i Valldoreix per aquests treballs. Turu ha qualificat de 'deixadesa' aquesta gestió, que també va definir com a 'poc eficaç'.

Pel president de l'EMD, aquestes queixes són només una acció de la formació per obtenir 'visibilitat política'. Puig també ha defensat que el procés s'ha dut a terme 'amb transparència' i que sempre s'ha informat dels tràmits i procediments que s'han impulsat des de l'equip de govern per agilitzar el retorn dels diners.

Josep Puig

Resulta bastant trist que, per un motiu de visualització política, es diguin coses injustificades i sense sentit. Busquen protagonisme a base de dir coses que no són veritat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, Puig ha desmentit les afirmacions de Turu sobre el fet que el procés s'ha dut a terme gràcies a la denúncia que GxV i la uaSC van presentar al Síndic de Greuges català. Segons el president de l'EMD, ja existia el compromís del retorn dels diners per part de la Generalitat abans d'aquesta denúncia.