Domingo abandona la presidència de la JNC per motius laborals


Temes relacionats

Jordi Domingo agafa el relleu a Oriol Torres en la presidència de la JNC local (31/jul/13)

Jordi Domingo es presenta com la candidatura continuista per presidir la JNC (25/jul/13)


  • Comparteix:

Jordi Domingo, en una imatge d'arxiu

Jordi Domingo, en una imatge d'arxiu

El president de la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Jordi Domingo, deixa el càrrec per motius laborals. La formació celebrarà una assemblea extraordinària aquest divendres per elegir el nou president. Les candidatures de Marc Vidiella i Pol Moragas són les úniques que s'han presentat al procés, en què una trentena de militants tindran dret a vot.

Després de la decisió de Domingo de marxar a Londres per causes laborals, la JNC ha convocat una assemblea per elegir la persona que encapçalarà la formació a partir d'ara. Marc Vidiella i Pol Moragas són els dos membres que s'han presentat com a candidats. En declaracions a Cugat.cat, Domingo ha explicat que marxa perquè vol prioritzar la seva carrera professional.

Jordi Domingo

La meva carrera professional està per davant de la meva possible carrera política. Exercir el càrrec a distància no és compatible.


Domingo s'ha mostat convençut que qualsevol dels dos candidats aportarà idees positives a la formació juvenil. Una trentena de militants tindran vot en aquesta assemblea, aquells que portin com a mínim mig any formant part de la JNC. L'assemblea se celebrarà a la seu de CDC a partir de les set de la tarda i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el president de CDC, Joan Maria Terribas, i la diputada al Parlament Marta Pascal. Domingo ha estat al capdavant del càrrec 11 mesos després de substituir Oriol Torres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.