Domingo abandona la presidència de la JNC per motius laborals

Jordi Domingo, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 12/jun/14 per Mikel Vilalta

El president de la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Jordi Domingo, deixa el càrrec per motius laborals. La formació celebrarà una assemblea extraordinària aquest divendres per elegir el nou president. Les candidatures de Marc Vidiella i Pol Moragas són les úniques que s'han presentat al procés, en què una trentena de militants tindran dret a vot.

Després de la decisió de Domingo de marxar a Londres per causes laborals, la JNC ha convocat una assemblea per elegir la persona que encapçalarà la formació a partir d'ara. Marc Vidiella i Pol Moragas són els dos membres que s'han presentat com a candidats. En declaracions a Cugat.cat, Domingo ha explicat que marxa perquè vol prioritzar la seva carrera professional.

Jordi Domingo

La meva carrera professional està per davant de la meva possible carrera política. Exercir el càrrec a distància no és compatible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Domingo s'ha mostat convençut que qualsevol dels dos candidats aportarà idees positives a la formació juvenil. Una trentena de militants tindran vot en aquesta assemblea, aquells que portin com a mínim mig any formant part de la JNC. L'assemblea se celebrarà a la seu de CDC a partir de les set de la tarda i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el president de CDC, Joan Maria Terribas, i la diputada al Parlament Marta Pascal. Domingo ha estat al capdavant del càrrec 11 mesos després de substituir Oriol Torres.