Josep Romero renuncia a l'acta de regidor al ple municipal


Temes relacionats

ICV-EUiA impugnarà el nomenament de Fernández si es demostra incompatibilitat ( 6/jun/14)

La CUP denunciarà el nomenament de Fernández si segueix a Sant Cugat Actiu ( 6/jun/14)

Lluís Fernández renunciarà al sou de regidor si continua a Sant Cugat Actiu ( 7/jun/14)

El PSC impugnarà el nomenament de Fernández si segueix a Sant Cugat Actiu ( 5/jun/14)

Lluís Fernández substitueix Josep Romero com a regidor ( 4/jun/14)

Josep Romero renuncia a l'acta de regidor i torna al món del comerç ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Josep Romero ha renunciat al ple municipal d'aquest dilluns a l'acta de regidor / Foto: Localpres

Josep Romero ha renunciat al ple municipal d'aquest dilluns a l'acta de regidor / Foto: Localpres

Josep Romero ha renunciat al ple municipal d'aquest dilluns a l'acta de regidor per 'motius personals'. Romero va entrar a l'Ajuntament el 2003 i des del novembre de l'any passat exercia com a tinent d'alcalde de Territori, Mobilitat i Comerç. Tots els grups municipals destaquen el tarannà dialogant i procliu al consens de Romero en el període com a regidor.

Josep Romero ha dit adéu aquest dilluns a 21 anys dedicat al servei públic. En un discurs emotiu, rialler i plagat d'anècdotes, Romero ha tingut paraules d'agraïment per a la seva família, els companys de l'equip de govern i els de l'oposició. El fins ara tinent d'alcalde ha afirmat que sabia que aquest seria el seu últim mandat i que ha avançat la seva marxa per dedicar-se més a la família.

Romero considera que toca allunyar-se de la primera línia política i deixar pas a les noves generacions que representen el futur. Per Romero el fi de trajecte arriba després, diu, de molts anys de vocació de servei al poble.

Josep Romero

Em vaig dir: 'Romero has de deixar pas a les joves generacions'. He treballat amb orgull i dignitat.


Unes paraules que ha compartit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha definit Romero com un exemple a seguir en l'administració pública.

Mercè Conesa

Vull quedar-me amb el camí que hem fet junts. Ha estat un camí fructífer i amb resultats.


Els representants de l'oposició han coincidit a destacar de Romero la seva capacitat de diàleg que l'han fet una 'institució' dins l'Ajuntament en el seu paper de 'pacificador'. Elogis a la seva feina i a la lluita contra la malaltia han completat els comentaris de l'oposició.

Lluís Fernández, d'UDC, substituirà Josep Romero al grup municipal de CiU i serà nou regidor a l'Ajuntament. No serà fins el ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat previst per al 14 de juliol quan es presenti la dació de compte i Fernández s'estreni com a regidor.

Trajectòria política
Josep Romero és comerciant de professió i militant de CDC. Va ser regidor de Comerç i Mobilitat entre 2003 i 2007, regidor de Comerç des de 2007 i al gener de 2011 va ser nomenat també tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Mobilitat. Des de juny de 2011, tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidor de Comerç. Al novembre de 2013 va passar a ser tinent d'alcalde de Territori, Mobilitat i Comerç.

La carrera política de Romero va començar al PSC a principis del 80. El 1991 va entrar a les llistes de CiU com a independent i, dos any més tard, es va fer militant de CDC. Després d'un parèntesi allunyat de la política, el 2003 es va incorporar a l'equip de l'aleshores alcalde Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.