Les contribucions de la capella de Sant Joan també s'aproven a Valldoreix


Temes relacionats

Vistiplau del ple a les contribucions especials de la capella de Sant Joan (16/jun/14)


  • Comparteix:

Moment de la junta d'aquest dijous

Moment de la junta d'aquest dijous

Tots els partits de la junta de veïns de Valldoreix han votat aquest dijous a favor d'aprovar les contribucions especials per sufragar la urbanització del sector de la capella de Sant Joan de Mira-sol en el terme de Valldoreix. Una sessió extraordinària ha acordat que l'EMD aportarà 61.600 euros i els veïns de les 15 finques afectades 112.200 euros.

El ple de dilluns passat, a l'ajuntament, va aprovar aquestes contribucions per a la capella de Sant Joan a Mira-sol. El tràmit s'ha acompanyat aquest dijous de l'aprovació de la imposició i ordenació de les contribucions per als veïns del sector al terme de Valldoreix.

Les obres tenen un cost global de 2,4 milions d'euros, dels quals uns 400.000 euros corresponen a conceptes no repercutibles amb la qual cosa la quantitat a finançar del sector és de dos milions. Amb relació aquesta quantitat es fixa en un 80% l'import a finançar per part dels veïns i en un 20% la part que pertoca a l'administració. El vocal d'Economia, Xavier Gavaldà, ha afirmat que s'apliquen els mateixos criteris de pagament tant per als veïns de Mira-sol com per als de Valldoreix.

Xavier Gavaldà

Hem mirat que s'apliquin els mateixos criteris que a Sant Cugat, i ens hem assegurat que no hi havia diferències entre veïns.


De les 100 finques ubicades al sector de la capella de Sant Joan, 15 es troben a Valldoreix. Amb relació al territori, l'EMD haurà d'abonar 61.600 euros i els valldoreixencs, 112.200 euros.

Part de l'aportació veïnal, tant per a Sant Cugat com per a Valldoreix, se sufragarà amb els 300.000 euros de la partida de lliure disposició de Mira-sol. L'Ajuntament remarca que les contribucions seran més reduïdes ja que les ofertes de les empreses per fer els treballs rebaixaran el pressupost inicial.

Els residents a la zona han rebut el document on s'estipula les quantitats a assumir i el terminis per fer els pagaments. L'aprovació de la imposició de les contribucions a Valldoreix implica la delegació a l'Ajuntament de la totalitat de la gestió tributària, licitatòria, control d'obra i pagament dels proveïdors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.