Salvador Masip, nou regidor sense cartera en substitució de Josep Romero


Temes relacionats

Lluís Fernández diu 'no' a ser regidor (20/jun/14)

ICV-EUiA impugnarà el nomenament de Fernández si es demostra incompatibilitat ( 6/jun/14)

La CUP denunciarà el nomenament de Fernández si segueix a Sant Cugat Actiu ( 6/jun/14)

Lluís Fernández renunciarà al sou de regidor si continua a Sant Cugat Actiu ( 7/jun/14)

El PSC impugnarà el nomenament de Fernández si segueix a Sant Cugat Actiu ( 5/jun/14)

Lluís Fernández substitueix Josep Romero com a regidor ( 4/jun/14)

Josep Romero renuncia a l'acta de regidor i torna al món del comerç ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Moment de l'acte

Moment de l'acte

Salvador Masip (CDC) serà nou regidor en substitució de Josep Romero, que va deixar la regidoria aquesta setmana per motius familiars. Inicialment, Lluís Fernández (UDC) havia d'ocupar el càrrec, però seguirà al capdavant de la Fundació Sant Cugat Actiu i Masip serà regidor sense cartera.

En principi, Lluís Fernández (UDC), que era el següent a la llista de CiU, havia d'ocupar l'acta de regidor i fins i tot la mateixa alcaldessa va fer l'anunci en roda de premsa. En aquella trobada amb els mitjans, l'alcaldessa va explicar que estaven estudiant com encabir la figura de Fernández a l'equip de govern i si podia continuar presidint la Fundació Sant Cugat Actiu.

Precisament, l'opció de tenir els dos càrrecs va despertar recels entre l'oposició d'esquerres, que va anunciar que impugnaria el nomenament si els compatibilitzava. Va ser aleshores quan Fernández va dir que només acceptaria el càrrec en cas que els serveis jurídics de l'Ajuntament donessin el vistiplau a la compatibilitat entre les dues feines i que, en cas de fer-ho, renunciaria al sou de regidor.

Segons l'alcaldessa, el fet que finalment Fernández continuï al capdavant de Sant Cugat Actiu i renunciï a l'acte de regido es deu a l'aposta per la continuïtat i l'estabilitat del projecte de ciutat, on la fundació és clau per a l'impuls econòmic, i ho ha desvinculat de cap informe jurídic. Conesa ha agraït la decisió de Fernández i la predisposició d'UDC a buscar una solució consensuada a la sortida de Romero.

En la roda de premsa d'aquest divendres, l'alcaldessa ha dit que, independentment del que diguin els informes del secretari de l'Ajuntament, el criteri de l'equip de govern és que els regidors no tinguin càrrecs directius en la mateixa corporació municipal.

Mercè Conesa

CDC i UDC teníem clar que, amb independència de l'informe jurídic, cap regidor ha d'assumir un càrrec directiu a la corporació municipal.


Segon regidor sense cartera
Amb tota probabilitat, Masip prendrà possessió del càrrec al ple de ciutat del 14 de juliol. Serà el segon regidor sense cartera de l'equip de govern, conjuntament amb Sílvia Cazorla. Un cop en prengui possessió, Masip abandonarà la secretaria del grup municipal de CiU a l'Ajuntament.

Els tinents d'alcalde Pere Casajoana i Carles Brugarolas es repartiran Territori, Mobilitat i Comerç, àrees que tenia Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.