L'oposició, dividida sobre el procés de nomenament del nou regidor de CiU


Temes relacionats

Lluís Fernández diu 'no' a ser regidor (20/jun/14)

Josep Romero renuncia a l'acta de regidor al ple municipal (16/jun/14)

Lluís Fernández substitueix Josep Romero com a regidor ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Una imatge del ple municipal

Una imatge del ple municipal

El PSC, ICV-EUiA i la CUP critiquen la 'precipitació' i el 'surrealisme' del procés amb què s'ha gestionat la substitució de Josep Romero com a regidor. El PP, en canvi, creu que el tràmit s'ha dut a terme de manera correcta. De totes maneres, totes les formacions de l'oposició respecten la decisió del director de la Fundació Sant Cugat Actiu, Lluís Fernández, de renunciar al càrrec de regidor i donen la benvinguda a Salvador Masip, la persona que finalment ocuparà l'acta de regidor deixada per Romero.

En declaracions a Cugat.cat, els partits de l'oposició han valorat la renúncia de Fernández i la incorporació de Salvador Masip al grup municipal de CiU. El PP, que en el seu moment no es va posicionar a l'espera de com es resolia el procés, creu que l'equip de govern ha actuat amb bon criteri. Pel portaveu dels populars, Jordi Carreras, les coses s'han fet bé i desitja sort al nou regidor.

Jordi Carreras

Ens sembla bé. No tenim res en contra. És un procés intern de CiU i del govern municipal i sembla que s'han fet les coses ben fetes.


Per contra, el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha criticat el procés amb què s'ha gestionat el canvi de regidor, que ha titllat de 'surrealista' i que 'no es poden anunciar coses que no es produiran'.

Ferran Villaseñor

Jo crec que és un procés que ha tendit al 'surrealisme polític'. No es pot anunciar coses que després no es produiran.


Villaseñor ha donat la benvinguda a Salvador Masip, però ha remarcat que ara hauria d'abandonar la secretaria del grup municipal de la federació nacionalista. La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, considera que el relleu s'ha dut a terme de manera 'precipitada'.

Roser Casamitjana

Considero que, per part de l'alcaldessa, va haver-hi una certa precipitació. No sé si és factible estudiar una cosa que té indicis de ser il·legal.


En una línia molt semblant s'ha expressat el regidor de la CUP, Guim Pros. El partit veu amb bons ulls la decisió de Fernández, tot i que considera que el canvi de regidor ha estat 'esperpèntic'.

Guim Pros

És una decisió encertada, especialment des del punt de vista de la ètica. Tot plegat té una mica d'improvisació i esperpent.


El membre d'UDC Lluís Fernández ha declinat ser el nou regidor del grup de CiU al consistori i l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat que la vacant deixada per Romero l'ocuparà Masip, que actualment és secretari del grup municipal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.