Set representants santcugatencs participen al congrés del PSC de dissabte


  • Comparteix:

El congrés de dissabte servirà per nombrar Miquel Iceta com a 1r secretari / Foto: Socialistes.cat

El congrés de dissabte servirà per nombrar Miquel Iceta com a 1r secretari / Foto: Socialistes.cat

Set membres del PSC de Sant Cugat participaran al congrés extraordinari que tindrà lloc aquest dissabte i que servirà per nomenar Miquel Iceta com a primer secretari i donar a conèixer l'executiva nacional de la formació. A més, la secció local del partit també enviarà un representant, el portaveu Ferran Villaseñor, al congrés del PSOE que se celebrarà dissabte i diumenge de la setmana vinent.

Els santcugatencs Pere Soler, Leonor Gómez, Rafael Pereda i Josep Lluís Salazar assistiran al congrés dels socialistes catalans com a delegats de la secció local del partit, mentre que Ferran Villaseñor, Michael Cáceres i Miquel Jiménez hi aniran com a consellers nacionals.

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Michael Cáceres, ha explicat que el congrés permetrà veure si la nova executiva nacional sabrà reposicionar el partit com a alternativa de govern d'esquerres.

Michael Cáceres

La idea del congrés és reforçar el partit per evitar les diferències. Un vegada coneguem els noms dels membres de l'executiva, sabrem quina és la nostra posició.


Villaseñor també assistirà al congrés del PSOE per, com ha avançat Cáceres, 'aportar idees i intentar que el partit espanyol accepti un model federalista que permeti el dret a decidir'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.