El PSC local veu amb bons ulls la nova executiva nacional


  • Comparteix:

Iceta i Sánchez s'han trobat aquest dissabte al congrés del PSC / Foto: ACN

Iceta i Sánchez s'han trobat aquest dissabte al congrés del PSC / Foto: ACN

L'agrupació local del PSC espera que la nova executiva del partit, nomenada aquest dissabte en un congrés extraordinari, redireccioni el rumb de la formació i li doni un caire municipalista. Així ho ha explicat el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Michael Cáceres, que també ha assegurat que aquest canvi era necessari, ja que, segons ha dit, l'executiva anterior no treballava com un equip.

El congrés d'aquest dissabte celebrat a l'Hospitalet de Llobregat ha servit per ratificar Miquel Iceta com a nou primer secretari del PSC, a més de donar a conèixer el nou equip que l'acompanyarà. Entre els escollits s'hi troba l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlon; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i l'eurodiputat Javi López.

Cáceres, que ha assistit a l'acte acompanyat de sis membres més del PSC de Sant Cugat, ha assegurat que la nova executiva nacional comptarà amb el suport de les diferents agrupacions locals, ja que el congrés ha mostrat la voluntat 'municipalista' de la formació.

Michael Cáceres

Crec que serà una executiva més propera a les seccions locals. Penso que comptarà amb totes les agrupacions i també amb la nostra.


A l'acte també ha estat present el futur secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. A aquest nomenament, que tindrà lloc el cap de setmana vinent, hi assistirà el portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor, en representació de l'agrupació santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.