La uaSC, contrària a l'avançament de l'inici dels plens municipals


Temes relacionats

Els plens municipals començaran a les sis a partir de setembre (17/jul/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal

Imatge d'arxiu del ple municipal

La uaSC es mostra contrària a l'avançament de l'horari dels plens municipals, que a partir de setembre s'iniciaran a les sis de la tarda. La formació, sense representació al ple municipal, considera que la mesura pot limitar el dret dels ciutadans a intervenir, i si és així portarà el cas al Síndic de Greuges de Catalunya.

La uaSC creu que el nou horari, que obliga també a avançar la sessió de participació ciutadana, és incompatible amb la majoria de gent que treballa.

El canvi d'horari, argumenta la formació, pot limitar el dret dels ciutadans a intervenir i d'expressió i informació. La uaSC assegura que en cas de confirmar-se aquest greuge, ho portarà al Síndic de Greuges de Catalunya.

De moment, la formació proposa mantenir l'horari habitual, a partir de les set de la tarda, i ampliar el torn de participació ciutadana a una hora. També demana que aquesta sessió anterior al ple sigui gravada i quedi constància a l'acta del ple.

El nou horari per als plens s'ha d'aprovar a la sessió d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.