Es difondran els resultats de les anàlisis d'aigua del municipi


  • Comparteix:

Les anàlisis de l'aigua seran difoses

Les anàlisis de l'aigua seran difoses

Els resultats de les anàlisis d'aigua del municipi es donaran a conèixer a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació locals. Ho estipula una moció institucional del ple d'aquest dilluns, a partir de l'original d'ICV-EUiA.

La moció determina que es donarà a a conèixer el protocol d'informació a la ciutadania que utilitza el consistori en les anàlisis d'aigua que es fan al municipi. En cas que el protocol no existeixi, caldrà elaborar-lo i implementar-lo abans de finalitzar l'any, tal com ha explicat el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon.

Joan Calderon

Publicar a través dels mitjans de comunicació locals el protocol d'informació a la ciutadania. En cas que no existeixi, elaborar-lo abans d'acabar l'any.


El següent pas serà publicar als mitjans de comunicació locals els resultats de totes les anàlisis d'aigua duts a terme al municipi i els que es facin en el futur.

Els acords sobre la moció es traslladaran a les entitats que en són promotores; com la plataforma Aigua és Vida, Som lo que sembrem, Ecologistes en Acció i Enginyeria sense Fronteres, a més de les entitats veïnals, a col·lectius socials del municipi i a la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.