Conesa mostra respecte per l'acció judicial en el cas del Club Kali


Temes relacionats

El Club Kali buscarà el suport del ple per desprecintar la seva seu (21/jul/14)

Els espais de fumadors de cànnabis, en el punt de mira per una instrucció de Fiscalia (20/jul/14)

Les queixes veïnals van provocar el registre del Club Kali, segons els Mossos (16/jul/14)

La junta del Club Kali dimitirà per evitar problemes amb els antecedents penals (15/jul/14)

El Club Kali anirà al ple si es desestima el recurs per a la reobertura de la seu (15/jul/14)

El Club Kali demanarà la reobertura de la seu escorcollada pels Mossos (13/jul/14)

La jutgessa deixa en llibertat amb càrrecs els tres detinguts del Club Kali (12/jul/14)

S'eleven a tres les detencions després de l'escorcoll al Club Kali (11/jul/14)

El Club Kali defensa la seva innocència després de l'escorcoll dels Mossos (11/jul/14)


  • Comparteix:

Unes 25 persones han donat suport al Club Kali davant l'ajuntament

Unes 25 persones han donat suport al Club Kali davant l'ajuntament

L'alcaldessa mostra respecte pel procés judicial que va comportar el registre del Club Kali i la detenció de quatre integrants de l'entitat de consum de cànnabis. El president de l'associació, Àngel Benito, ha remarcat al ple la tasca positiva del club i ha denunciat la desmesurada actuació dels Mossos d'Esquadra a l'hora de registrar la seu ara clausurada.

El Club Kali no ha trobat el suport explícit de l'Ajuntament per aconseguir la retirada del precinte policial que manté tancada la seva seu des de fa dues setmanes. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que confia en la ràpida resolució de les diligències de la jutgessa de Rubí i ha advertit que és un assumpte sobre el qual el consistori no té competències.

Mercè Conesa

Difícilment podem intervenir. Esperem que es resolgui la qüestió en seu judicial de la millor manera per a vostès i per a la ciutadania de Sant Cugat.


El president del Club Kali, Àngel Benito, ha explicat durant la sessió de participació ciutadana que la seva entitat té tots els permisos i llicències en regla i que posa molt èmfasi en la reducció del risc del consum. En aquest sentit, Benito ha demanat el suport del ple i de l'alcaldessa per traslladar el seu malestar al departament d'Interior per l'actuació 'tant violenta' dels Mossos d'Esquadra.

Àngel Benito

Traslladem el nostre malestar a la classe política i a l'alcaldessa per una actuació tan violenta dels Mossos d'Esquadra.


Prèviament a la sessió de participació ciutadana, 25 persones s'han concentrat en suport de l'entitat davant de l'ajuntament.

La seu del Club Kali, ubicada al carrer de Vallès, està tancada per un precinte policial des del 10 de juliol, quan els Mossos d'Esquadra van escorcollar l'espai fruit d'una investigació per un presumpte delicte contra la salut pública. Estan imputats per aquest cas quatre membres de l'associació: el president, el tresorer, el secretari i un treballador. Els responsables de l'entitat es trobaran aquest dimarts amb la jutgessa que porta el cas amb la intenció de convèncer-la de reobrir la seu social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.