El 'garden' del carrer de Villà podrà acollir un centre de lleure infantil


  • Comparteix:

Imatge del garden / Foto: Google Maps

Imatge del garden / Foto: Google Maps

El centre de jardineria del carrer de Villà podrà acollir un espai de lleure infantil. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns una ampliació del règim d'usos d'aquest espai, tot i que els partits d'esquerra han votat en contra i el PP s'ha abstingut. L'oposició considera que el canvi altera l'acord inicial per a l'ús d'aquesta parcel·la pública en cessió.

El tinent d'alcalde de Territori, Pere Casajoana, ha explicat que la cessió d'aquesta parcel·la és fruit d'una expropiació que es va compensar en el seu moment amb la cessió d'ús d'una part, fins ara com a centre de jardineria. Ara l'equip de govern ha concedit una ampliació d'aquest ús per encabir un espai de lleure infantil.

Pere Casajoana

Era una zona d'equipaments i el que es va acordar com a justipreu va ser cedir l'ús d'una part de la parcel·la com a jardineria. Ens demanen ampliar els usos.


L'ampliació de l'ús no modifica el temps de la concessió, de la qual queden uns 16 anys. L'oposició, però, ha rebutjat el canvi en considerar que modifica substancialment els acords inicials i que en tot cas es podria haver aprofitat per fer-hi equipaments o renegociar el temps de la cessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.