Jordi Carreras (PP) serà president d'EsFamilia


Temes relacionats

La plataforma del PP EsFamilia reclama el suport ciutadà per protegir la unitat familiar (26/feb/14)


  • Comparteix:

Jordi Carreras, president del PP de Sant Cugat

Jordi Carreras, president del PP de Sant Cugat

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, serà nomenat president d'EsFamilia, una plataforma dedicada a potenciar les polítiques de benestar social i família del partit. La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, acompanyarà Carreras en l'acte de presentació que donarà a conèixer la iniciativa a àmbit autonòmic aquest divendres a Barcelona.

L'objectiu de la plataforma EsFamilia és fomentar el debat i donar a conèixer les polítiques del Partit Popular en qüestions de benestar social i família. La plataforma va ser creada pels òrgans provincials del PP a Barcelona i a partir d'aquest divendres passa a tenir abast autonòmic.

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, ha estat l'escollit per dirigir EsFamilia. Carreras ha explicat a Cugat.cat que sent molta responsabilitat pel nou càrrec i ha afegit que l'objectiu de l'entitat és connectar els ciutadans amb el partit.

Jordi Carreras

És una plataforma dedicada a potenciar les polítiques a favor de la família del PP. Fa de corretja de transmissió entre la societat civil i el partit.


La plataforma serà presentada aquest divendres a dos quarts de dotze del matí al Centre Cívic Vila Florida, al carrer de Muntaner de Barcelona, amb la presència de la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.