Jordi Carreras (PP) serà president d'EsFamilia

Jordi Carreras, president del PP de Sant Cugat

Política

Publicat el 25/jul/14 per Pablo Vázquez

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, serà nomenat president d'EsFamilia, una plataforma dedicada a potenciar les polítiques de benestar social i família del partit. La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, acompanyarà Carreras en l'acte de presentació que donarà a conèixer la iniciativa a àmbit autonòmic aquest divendres a Barcelona.

L'objectiu de la plataforma EsFamilia és fomentar el debat i donar a conèixer les polítiques del Partit Popular en qüestions de benestar social i família. La plataforma va ser creada pels òrgans provincials del PP a Barcelona i a partir d'aquest divendres passa a tenir abast autonòmic.

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, ha estat l'escollit per dirigir EsFamilia. Carreras ha explicat a Cugat.cat que sent molta responsabilitat pel nou càrrec i ha afegit que l'objectiu de l'entitat és connectar els ciutadans amb el partit.

Jordi Carreras

És una plataforma dedicada a potenciar les polítiques a favor de la família del PP. Fa de corretja de transmissió entre la societat civil i el partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La plataforma serà presentada aquest divendres a dos quarts de dotze del matí al Centre Cívic Vila Florida, al carrer de Muntaner de Barcelona, amb la presència de la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho.